JavaScript és/vagy CSS támogatás nélkül bizonyos funkciók nem működnek az oldalon!

Földművelésügyi És Vidékfejlesztési Minisztérium homlokzatrekonstrukciója (1997)

A műemléképületet Bukovics Gyula tervezte 1885-86-ban.
Az épület (Bp. V., Kossuth Lajos tér 11.): négyhomlokzatos, eklektikus stílusú műemlék épülettömb, földszintjén 6-9-6 nyílású, széles árkádsorral, az első és második emeletet összefogó korinthusi oszlopokkal. A szélesen terpeszkedő és erőteljesen kiugratott középrizalitot, valamint az oldalszárnyak szélső sarkait toronyszerű homlokzatelemek gazdagítják. A megkettőzött korinthusi oszlopállást háromszögű oromzat koronázza.

A homlokzatrekonstrukción kívül a Kossuth téri terasz, a tető és a tetőtér felújítása is a tervezés tárgyát képezte.

Építész tervező: Beke Csilla
FVM HOMLOKZATREKONSTRUKCIÓ FVM HOMLOKZATREKONSTRUKCIÓ FVM HOMLOKZATREKONSTRUKCIÓ
Galériákhoz

Lakóépület, Bp. V. Nádor u. 19. (2000)

A lakóépület zártsorú beépítéssel a Nádor utca és az Arany János utca által határolt saroktelken áll, a belváros szívében. Az öt szintből álló (pince, földszint + három emelet) magastetős műemléképület 1862-ben épült Hild József tervei alapján. A kéttraktusos utcai és az udvari szárnyak egy belső udvart fognak közre, illetve U alakban még egy kis oldalsó udvart zár körbe.

A tervek az épület utcai és udvari homlokzatai, nyílások és nyílászárók, padlástér, tetőszerkezet, tetőfedés és tartozékai, udvarok, légudvar, lépcsőházak, közlekedők, kapualj felújítására terjedtek ki, beleértve a szükséges szerkezeti (pl., födémcsere) gépészeti és elektromos munkálatokkal kapcsolatos helyreállítási munkákat is.

Építész tervező: Beke Csilla
NÁDOR U. 19.,BP NÁDOR U. 19.,BP
Galériákhoz

Lakóépület, Bp. Wesselényi utca 2., épületrehabilitáció (1990)

Terveink alapján készült el az épület homlokzatrekonstrukciója és a tetőpártázat kialakítása.

Építész tervező: Németh Márta
WESSELÉNYI U. 2., BP WESSELÉNYI U. 2., BP
Galériákhoz

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda rekonstrukciója (1997-2005)

A kórházi szárny és a gyógyfürdő fokozatos belső rekonstrukciójával évek óta, a mai napig foglalkozik cégünk.

Terveink alapján készült el a műemlék épület teljes külső homlokzatrekonstrukciója. A Francsek szárny előcsarnokának felújítása, illetve a társas gőz előcsarnokának felújítása a 1990-es években történt meg.

A társas termál előcsarnokának felújítása 2005-ben lett átadva.

Építész tervezők: Beke Csilla, Kovács Tibor, Bor Tamás, Kelner Krisztián
SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ SZÉCHENYI GYÓGYFÜRDŐ
Galériákhoz